تحولات منطقه

استقلال در شرایطی وارد یکی از حساس‌ترین مقاطع مدیریتی خود شده که بحث برکناری ریکاردو ساپینتو بیش از هر زمان دیگری جدی به نظر می‌رسد. هرچند این تصمیم دست‌کم در هفته‌های آینده عملی نخواهد شد، اما این موضوع عمیقاً چالش‌آفرین شده است.

گزینه‌های احتمالی جانشینی ساپینتو؛ شاید وقتی دیگر.../ چه کسی جرئت نشستن روی نیمکت استقلال را دارد؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

استقلال در شرایطی وارد یکی از حساس‌ترین مقاطع مدیریتی خود شده که بحث برکناری ریکاردو ساپینتو بیش از هر زمان دیگری جدی به نظر می‌رسد. هرچند این تصمیم دست‌کم در هفته‌های آینده عملی نخواهد شد، اما این موضوع عمیقاً چالش‌آفرین شده است.
مدیران استقلال به‌خوبی می‌دانند راضی کردن یک مربی جدید برای حضور در باشگاهی که فصل آینده نیز از نقل‌ و انتقالات محروم است، کار ساده‌ای نیست؛ آن هم در شرایطی که احتمال جدایی چند ستاره تأثیرگذار تیم پس از پایان فصل وجود دارد.
با این حال، اگر استقلال به نقطه قطع همکاری با ساپینتو برسد، (مردی که تاکنون دو جام مهم یعنی سوپرجام و لیگ قهرمانان دو آسیا را از دست داده) پرسش اصلی این است: گزینه بعدی چه کسی خواهد بود؟
در حال حاضر، دم‌دست‌ترین گزینه داخلی سهراب بختیاری‌زاده است. او به دلیل آشنایی کامل با فضای باشگاه و ساختار استقلال، می‌تواند به‌عنوان یک انتخاب کم‌هزینه و موقت مطرح شود. هرچند تجربه او در هدایت تیمی با این حجم از فشار و توقع، محل تردید جدی است.
نام مجتبی جباری نیز مطرح است. مربی‌ای که حضورش در استقلال منوط به جدایی از مس رفسنجان است. با توجه به نتایج اخیر، از جمله برد مقابل پیکان، موقعیت جباری در تیم فعلی‌اش تثبیت شده و بعید به نظر می‌رسد در این مقطع حاضر به پذیرش ریسک بازگشت به استقلال شود.
مهدی رحمتی نیز همواره یکی از گزینه‌های بالقوه نیمکت استقلال بوده است. رحمتی از نظر شخصی وسواس زیادی برای انتخاب زمان مناسب بازگشت به استقلال دارد و معتقد است نباید در شرایط بحرانی تصمیمی بگیرد که به سوختن نام و اعتبارش منجر شود. این نگاه، تصمیمی منطقی است، چراکه او بیش از هر مربی دیگری با فضای خاص استقلال آشناست و می‌داند این باشگاه با وجود ظاهر پرزرق‌وبرق، درون ملتهبی دارد. با این حال، شاید در میان تمام گزینه‌ها، رحمتی یکی از معدود مربیانی باشد که در صورت تداوم محرومیت نقل‌وانتقالاتی، شجاعت پذیرش این مسئولیت را داشته باشد.
گزینه دیگر علیرضا منصوریان است؛ مربی‌ای که در حال حاضر در فوتبال عراق روزهای نسبتاً موفقی را سپری می‌کند. بازگشت او به استقلال، آن هم در شرایطی پرابهام و پرریسک، بعید به نظر می‌رسد، چراکه منصوریان به‌خوبی از پیچیدگی‌ها و رمز و رازهای این نیمکت آگاه است.
درباره دراگان اسکوچیچ نیز اخباری از مذاکرات غیررسمی شنیده می‌شود، اما پنجره بسته استقلال، کار را برای جذب این مربی بسیار دشوار کرده است. حتی این احتمال مطرح می‌شود که او در صورت ایجاد تغییرات، به پرسپولیس نزدیک‌تر باشد تا استقلال. در این میان، نام فرهاد مجیدی هم گاه‌وبیگاه مطرح است اما دریافت مجوزهای لازم برای بازگشت او در شرایط فعلی، چندان ساده نیست.
به طور قطع چالش اصلی استقلال نه نام مربی، بلکه بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات و احتمال ریزش ستاره‌هاست و مسائلی که همه گزینه‌ها را با تردید مواجه می‌کند. شاید مدیران باشگاه در پایان به این جمع‌بندی برسند که ادامه همکاری با ساپینتو، حتی برای فصل آینده، کم‌ریسک‌ترین و منطقی‌ترین تصمیم در این مقطع حساس باشد.
برای همین است که در هیئت مدیره استقلال بر سر جدا شدن ساپینتو اختلاف نظر وجود دارد.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha